Skip to content

Bureau wrappen

Bureau wrappen

Zit jouw bureau ook helemaal onder de vlekken van pennenstrepen en andere niet definieerbare plekken? Of laat de bovenkant van je bureau los? Maar is je bureau verder nog prima? Dan is het wrappen van je bureau een mooie en goedkope oplossing. Binnen 24 uur heb jij een mooi schoon bureau. Met je bedrijfslogo op je bureau is het helemaal af.  Bijkomend voordeel is dat je heel milieu bewust bezig bent door je oude meubels niet weg te gooien maar ze weer een nieuw leven te geven met een mooie wrap.

Creëer een nieuwe look

Een nieuwe, verfrissende look creëer je door jouw bureau te laten wrappen door Kleurjeinterieur. Met wrapping geef je eigenlijk je bureau een compleet nieuwe look en het is een stuk voordeliger dan een nieuw bureau kopen. Bij Kleurjeinterieur heb je verschillende mogelijkheden als we het hebben over welke stijl je bureau moet worden. Deze mogelijkheden zijn onderaan de pagina verwerkt.

Bij Kleurjeinterieur is het ook mogelijk om je balie te laten wrappen en ook je keuken wrappen is bij Kleurjeinterieur mogelijk. Bij alle drie de opties zijn er verschillende mogelijkheden  in Patronen en kleuren, mocht je twijfelen over welke het beste past? Dan staan we altijd voor je klaar met een goed persoonlijk advies.

Benieuwd naar enkele voorbeelden?

Kwaliteit van de folie

We maken gebruik van high end folies. Deze folies zijn waterafstotend en hittebestendig. Je loopt dus niet het risico dat de folie aan de randjes los gaat laten.

Voorbeelden van interieurfolie voor je bureau

Je hebt keuze uit 8 soorten folies waarmee je jou bureau kunt wrappen. Hieronder zie je alle mogelijkheden

Patronen

Kies voor een facelift van je bureau  Maak een afspraak bij KleurJeInterieur in Enschede