Skip to content

Wanden

Wat wijdoen

Wij van KLEURJEINTERIEUR bieden u een uniek en compleet assortiment houten wand- en plafondbekleding, deuren en zwevende wandconsols. Door verschillende processen, waarbij wij GEEN chemicalien toepassen en er GEEN schadelijke stoffen vrijkomen, krijgt ons hout een verouderd karakter waardoor u in uw interieur een nog sfeervollere en karaktervolle uitstraling creëert. Omdat ons hout in de basis nieuw is en waar nodig mes- en groefverbindingen heeft, is het efficiënt, praktisch en zo goed als naadloos te verwerken. Karaktervol, verouderd hout met de voordelen van nieuw hout!

Kleurinterieur geefthout karakter

De houtsoorten vuren, lariks, eiken en zirbe hebben allemaal hun eigen uitstraling en eigenschappen. Toepasbaar in huis, bedrijspand en horecagelegenheid, welke daardoor een sfeervolle en unieke uitstraling krijgt. Wij van KLEURJENTERIEUR bieden u een uniek en compleet assortiment houten wand- en plafondbekleding, deuren en zwevende wandconsols.

Onze producten

Wand en
plafondbekleding

Wand- en plafondbekleding verkrijgbaar in 15 varianten. Lengte: 250cm of 500cm Breedte: 196mm | Dikte: 19mm Mes en groef op de lengtekanten.

Natuurlijk masief
houten deuren

Verkrijgbaar in alle varianten zoals bij de wand- en plafondbekleding. Hierbij nog de keuze om de nerf van het hout verticaal of horizontaal te kiezen.

Zwevende houten
wandconsols

Verkrijgbaar in alle varianten zoals bij de wand- en plafondbekleding.
Hoogte: 7cm | Diepte: 15,5cm
In iedere gewenste lengte.

Make it easy wand
en plafondbekleding

Verkrijgbaar in 6 varianten
Lengte: 132 cm
Breedte: 196mm | Dikte: 19mm
Mes en groef op de
lengte- en kopse kanten

Profi
wandafwerking

Professioneel plaatmateriaal geschikt voor diverse doeleinden, verkrijgbaar in 12 varianten. Lengte: 500cm Breedte: 205cm | Dikte: 19mm

Duurzaam

De uitsluitend Europese houtsoorten welke wij verwerken in onze producten zijn Zirbe, Lariks, Vuren en Eiken, waardoor er korte transportlijnen zijn en er strikte controle kan plaatsvinden. Alle leveranciers hebben een FSC- en PEFC keurmerk, deze kenmerken garanderen dat het hout afkomstig is uit een duurzaam beheerd bos en er dus (nagenoeg) geen schade is toegebracht aan het milieu. In deze bossen wordt selectief gekapt en wordt voor elke gekapte boom minstens 1 nieuwe boom terug geplant.